Članki

USPEŠNO IZPELJAN TURNIR HARPASTON CUP 2023

Uspešno izpeljan mednarodni rokometni turnir Harpaston cup je za nami. Na turnirju je sodelovalo pet različnih klubov iz Slovenije in Bosne, v različnih starostnih skupinah. RK Krim Mercator, ŽRK Trgo ABC Izola, RK Olimpija in RK Mladost Doboj so bile ekipe, ki so se nam tokrat pridružile na turnirju, kjer smo bili priča številnim izjemnim tekmam ter videli nasmejane obraze otrok, polne veselja.

Vrhničani smo imeli na turnirju ekipe v vseh starostnih skupinah, ki so se odlično odrezale ter pokazale veliko znanja in se uspešno soočile s svojimi nasprotnicami. Tu so končna mesta, dosežena v posameznih kategorijah:

Letnik 2012/13:

  1. mesto: ŠDRŠ Vrhnika 2
  2. mesto: ŠDRŠ Vrhnika 1
  3. mesto: RK Krim Mercator

Letnik 2010/11:

  1. mesto: RK Krim Mercator
  2. mesto: ŠDRŠ Vrhnika
  3. mesto: ŽRK Trgo ABC Izola

Kadetinje:

  1. mesto: ŠDRŠ Vrhnika
  2. mesto: ŽRK Trgo ABC Izola
  3. mesto: RK Mladost Doboj

Poleg ekipnih uspehov so bile podeljene tudi nagrade za najboljše posameznice. Iskrene čestitke Niki Borković za naziv najboljše igralke letnika 2012/13, Lili Krompič za naziv najboljše strelke letnika 2010/11 ter Luni Nagode za naziv najboljše strelke med kadetinjami.

Čestitke vsem dekletom za prikazano igro in dosežke! Ponosni smo na vas.

Na turnirju smo bili priča dobrim tekmam, ki so dekletom prinesle še eno izkušnjo več. Zahvaljujemo se vsem ekipam, ki so se udeležile letošnjega Harpastona. Prav tako izrekamo zahvalo staršem, brez katerih ne bi bilo mogoče organizirati tega dogodka, sponzorjem in trenerjem ŠDRŠ Vrhnika, ki so prispevali k izvrstni izvedbi turnirja.

Se vidimo naslednje leto!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja