Članki

HARPASTON CUP 2023

Z velikim veseljem Vas tudi letos prisrčno vabimo na tradicionalni XIV. mednarodni rokometni turnir Harpaston cup 2023, ki je namenjen dekletom vseh starosti. Turnir se bo odvijal od sobote, 10. junija 2023, do nedelje, 11. junija 2023, v športni dvorani pri OŠ Antona Martina Slomška na Vrhniki.

🏆 Kot je že v navadi za turnir Harpaston cup, bo potekal v petih starostnih kategorijah:

  1. kategorija: letniki 2012/13 (igrajo 6+1)
  2. kategorija: letniki 2010/11
  3. kategorija: letniki 2007/08
  4. kategorija: letniki 2006/07
  5. kategorija: članice (vsi igrajo 6+1)

📝 V vsaki kategoriji je omejeno število prijav, pri čemer vsaka ekipa odigra vsaj 3 tekme. Zato pohitite s prijavo svoje ekipe!

Prepričajte se, da je turnir Harpaston cup 2023 na Vrhniki najboljši način za zaključek uspešne sezone v Vašem rokometnem klubu. Za vse udeleženke in trenerje bomo poskrbeli za nastanitev (brezplačno spanje v naših športnih dvoranah) ter vse obroke za soboto in nedeljo (zajtrk, kosilo, večerja), po skupni ceni 40,00 €/osebo. Klubi iz Slovenije imajo možnost izbire glede prehrane (lahko izberejo tudi posamične obroke) in možnosti nočitve (spalne vreče, vzglavniki itd. otroci naj jih prinesejo s seboj).

Prijavnina za sodelovanje na turnirju znaša 50,00 € na ekipo za prvo prijavljeno ekipo, 40,00 € za drugo prijavljeno ekipo in 30,00 € za tretjo prijavljeno ekipo. Vse ostale prijavljene ekipe istega kluba imajo prijavnino 20,00 €. Klubi krijejo stroške prevoza sami. Prve tri uvrščene ekipe prejmejo medalje in pokale, prav tako pa bodo podeljene nagrade za najboljšo igralko, strelko in vratarko.

⚽️ Tekme posameznih ekip na turnirju bodo potekale zaporedno. V soboto bomo izvedli razigravanje po skupinah, v nedeljo pa bodo sledile finalne tekme po posameznih kategorijah.

Prav v tem času pa bodo na Vrhniki potekali tudi Argonavtski dnevi, ki ponujajo velik sklop brezplačnih kulturnih, turističnih in športnih prireditev. Iz sobote na nedeljo bo potekal velik koncert pod imenom Noč na Vrhniki, kjer bodo nastopili znani glasbeniki. Argonavtski dnevi so definitivno še en razlog, zakaj se udeležiti našega turnirja.

Prijavo ekip je možno oddati na: zrkvrhnika@gmail.com ali preko telefonskih številk: 051 796 999 (Sendy), 041 502 233 (Miha).

Število prijav je omejeno, zato pohitite in se prijavite! Prijave zbiramo vse do vključno 30. maja.

Komaj čakamo, da se vidimo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja