Članki

Po novem veliko lažje, bolj prijetno in zabavno po Sloveniji

Še posebej si bomo zapomnili 2. februar, saj je danes za naš rokometni klub prav poseben dan. Prevoz na tekme bo od sedaj za naše igralke nekoliko lažji. Najbolj nestrpno so ga čakale naše članice, ki so si ga v vseh teh letih igranj najbolj zaslužile, veselje pa je bilo največje pri mlajših selekcijah, ki v novem vozilu vidijo možnosti druženja in zabave.

Kombi smo danes uradno prevzeli pri Pleško Cars Brezovica, čigar ključe je prejela naša kapetanka članske ekipe #9 Anja Jereb.

Vse to pa nam ne bi uspelo, če ni, bi v nas verjeli tudi naši pokrovitelji in naša občina Vrhnika, kateri nam stojijo ob strani in nas podpirajo. Zato gre velika zahvala direktorju g. Luka Pleško (@pleskogroup), županu g. Danielu Cukjati (@visitvrhnika) in našemu večletnemu sponzorju, podjetju Kemis d.o.o, direktorju g. Boštjanu Šimencu, katerih logotipe ponosno pokažemo na našem vozilu.

Hvala vsem za vso pomoč, podporo in to, da verjamete v nas in naše delo. Predvsem pa hvala, ker verjamete v naša dekleta, ki so vam neizmerno hvaležna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja